Udstyr & sikkerhed

IMG_0984 (2)
Et udpluk af de mest anvendte nåle i klinikken.

Nåle og udstyr

Hos Stærk Akupunktur i Odense anvendes der altid CE-godkendte sterile engangsnåle af kirurgisk stål. Nålenes Tykkelse og længde varierer alt efter, hvor på kroppen, der stikkes. Dette er både af hensyn til effekt, sikkerhed og komfort. En akupunkturnål er ca. på tykkelse med et hårstrå, dvs. den er ultratynd og mærkes primært i det øjeblik hvor den gennembryder huden.

Briksen er udstyret med et ekstra lag af blødt trykaflastende memoryskum, der former sig efter kroppen. Du vil under akupunkturbehandlingen blive lejret så behageligt som muligt, med tæppe, puder og varme i underlaget, hvis du ønsker det.

Bivirkninger

Der er ingen eller få bivirkninger forbundet med akupunktur. Du vil altid blive informeret i forhold til den enkelte behandling, såfremt noget særligt gør sig gældende for dig og dit forløb.

  • Blå mærker kan forekomme efter indstik i områder, hvor huden er meget tynd, fx i ansigtet ved kosmetisk akupunktur. De forsvinder igen. Typisk efter få dage.
  • Træthed er almindeligt efter behandling.
  • Efter cupping og gua sha kan der forekommer blå eller røde mærker på huden. Det er almindeligt. Graden varierer alt efter graden af ubalancen. Det går væk igen.

Det anbefales at drikke vand efter behandlingen, samt at slappe af, hvis det er muligt, og lade behandlingen synke ind.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close