Behandlingsmetoder

Jeg praktiserer akupunktur på baggrund af traditionel kinesisk medicin (tcm) og diagnosticerer ud fra disse 4000 år gamle principper. Det betyder at du kan forvente en grundig udredning, en effektfuld og 100% personlig tilrettelagt behandling med dig i centrum.

Behandlingen foregår primært med akupunktur og suppleres med: cupping, gua sha, moxa og TPD-varmeterapi, øreakupunktur, urter, kostvejledning og homøopati. Behandlingsformerne kombineres eller står alene alt efter, hvad der er mest hensigtsmæssigt for dig, for at opnå det bedste resultat.

Hvordan foregår behandlingen?

Første behandling tager normalt lidt længere tid, typisk op til 90 minutter, da der stilles diagnose, optages journal, og lægges en plan for behandlingsforløbet fremadrettet. Det er også her vi taler om en eventuel tidshorisont og et estimeret antal af behandlinger. De efterfølgende behandlinger tager typisk 45-60 minutter. Det varierer dog meget alt efter, hvad der behandles for. Samtidig er det også individuelt, hvordan, og hvor hurtigt vi reagerer på nålene under den enkelte behandling. 20 – 45 minutter er det mest almindelige, men mere eller mindre forekommer også, og behandlingen får den tid den skal have.

Hvor mange behandlinger skal der til før det virker?

Akupunktur virker hurtigt, sammenlignet med anden behandling. Typisk vil der være en mærkbar effekt inden for 1-5 behandlinger afhængigt af, hvad du behandles for, og hvor ofte. Akut opståede problemer som f.eks  hold i nakken, diskusprolaps og feber er ofte hurtigere afhjulpet end fx langvarrig stress og kronisk sygdom, som kan have tærret på kroppens grundlæggende ressourcer.

Du er altid velkommen til at kontakte mig og høre, hvad prognosen er for behandling i lige netop din situation.


%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close