Hjælp til afvænning

Design uden navn (23)Få hjælp til at kontrollere afhængighed af forskellige substanser som alkohol, stoffer, medicin, cigaretter, cola- og sukkerafhængighed. Jeg anvender ofte øreakupunktur kombineret med klassisk akupunktur, samtale og kostvejledning.

Akupunkturen kan være en god lindring imod abstinenser samtidig med, at den på sigt afhjælper de underlæggende ubalancer, der har været med til at skabe trangen, og afhængigheden. Det kan derfor give god lindring i forbindelse med seponering af medicin, alkohol og stoffer.

Afvænning kan ofte være et intensivt forløb, hvor daglig behandling i en kort eller længere periode kan tilrådes for at opnå den ønskede effekt. Det er dog meget individuelt, hvor hurtigt en behandling slår igennem hos den enkelte.

Akupunkturbehandlingen kan med fordel suppleres med anden form for behandling eller terapi, 12-trinsprogram eller lignende, hvis der er tale om alvorlige livstruende misbrugsproblemer, stof- og alkoholmisbrug.

Kontakt mig i Stærk Akupunktur i Odense, og få en uforpligtende samtale om lige netop din situation. Ring på tlf.: 20901450.

Jeg glæder mig til at høre fra dig, og hjælpe dig godt på vej 🙂

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close