Gode råd til en sommer uden myggestik

 

tiger-mosquito-mosquito-asian-tigermucke-sting-86722.jpeg

Sommeren lurer lige om hjørnet, de første grillpølser er måske allerede fortæret på en af  forårets skønne lune aftner, hvor alt havde været fryd og gammen, hvis bare der ikke havde været myg! Myggen. Den evigt tilbagevendende plageånd, der år efter år får os til at trække indenfor, og væk fra hyggen ved bålet, vandet, koncerten, grillen… længe før vi ønsker det.

Fortvivl ikke. Der er råd at hente. Du kan tage nogle forholdsregler, der forebygger myggeangrebet og reducerer generne når myggen har brugt dig som festmåltid.

  1. Akupunktur kan styrke immunforsvaret og medføre at myggeangrebene kan reduceres og/eller stoppes. Samtidig reduceres generne ved eventuelle myggestik ofte efter behandlingen så der er mindre rødme, hævelse og kløe. Som det er tilfældet med alt andet behandling er der ingen garanti, da succesraten afhænger af individuelle faktorer hos den der behandles.

Der skal typisk 2 behandlinger til her i foråret (helst begge behandlinger indenfor samme uge), og 1-2 opfølgende behandlinger i løbet af sæsonen for at holde de små blodtørstige banditter på afstand.

  1. Myg kan ikke lide B1-vitaminet Thiamin. Du kan derfor med fordel spise et tilskud af B1-vitaminer, der virker bedst sammen med alle de andre B-vitaminer, altså et B-komplex. B1-vitaminet findes især i: hvedekim, risskaller, ølgær, kød. B-vitaminerne er i øvrigt vigtige for hele nervesystemet, synet, hud, hår og negle.
  2. Der findes homøopatiske midler, der siges at forebygge og behandle både mygge-hvepse- og bistik. Her er google din ven, da det ikke er tilladt at skrive om homøopatiske midlers effekt. Du er dog altid velkommen til at ringe til klinikken, eller komme ind til konsultation og få råd og vejledning i brug af midlerne.

Du er velkommen til at ringe og få en uforpligtende samtale om behandlingen, og få uddybet de forskellige råd om, hvordan du bedst undgår myggestik.

God og myggefri sommer til alle 🙂

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close