Slip trangen, læg afhængigheden bag dig, og få nye sunde vaner som en ekstra bonus

 

herbal-tea-herbs-tee-mint-159203.jpeg

Går du i panik, hvis du ikke har mere cola eller kaffe i huset eller, hvis pakken med smøger er tom? Trodser du vind og vejr uanset tidspunktet på døgnet for at få dit fix? Så er det formentlig på tide at trodse afhængigheden i stedet for, og træde ud af det usunde mønster, der styrer dit liv. Hvis du ikke kan slippe tanken, om dit “stof”: smagen, følelsen, roen, eller hvad det nu giver dig, og bare må have det – koste hvad det vil – så har du en afhængighed.

I Stærk Akupunktur hjælper jeg dig med rygestop, afhængighed af cola, kaffe, alkohol, stoffer, sukker og søde sager mm. samt med vægtregulering. Behandlingen foregår ofte ved hjælp af øreakupunktur, der bla. er kendt fra misbrugsbehandling, kombineret med klassisk akupunktur, hvor der sættes nåle forskellige steder på kroppen. Desuden også samtale og kostvejledning.

Behandlingen er simpel og effektiv, og bygger på traditionel kinesisk medicin, hvor der rettes op på kroppens ubalancer, således at du for det første genvinder styrken til at tage de rette beslutninger, og sige fra overfor trangen, hvis den melder sig. For det andet skyldes trang, jf. kinesisk medicin, at kroppens balance har forskubbet sig. Et fuldstændig harmonisk menneske har balance imellem yin og yang, der er hinandens modsætninger. Forskubbes balancen blot en anelse opstår der ubalancer, som skaber lidelser af fysisk og psykisk karakter – fx trang til noget bestemt. Med akupunkturen kan man genoprette balancen og trangen vil forsvinde sammen med ubalancen. Ubalancerne kan have rod i både fysiske og psykiske aspekter, og dette vil der blive taget højde for under behandlingen, der altid tilrettelægges individuelt. Der vil desuden være fokus på at skabe nye sunde vaner som en naturlig del af det at bryde med det gamle mønster.

Afvænning kan ofte være et intensivt forløb, hvor daglig behandling, eller behandling med korte intervaller, i en kort eller længere periode kan tilrådes for at opnå den ønskede effekt. Det er dog meget individuelt, hvor hurtigt en behandling slår igennem hos den enkelte. Nogle kommer af med deres afhængighed efter en enkelt behandling, og andre behøver flere.

Er du stofafhængig er akupunkturen effektiv imod abstinenser, søvnproblemer, tankemylder mm.. Det anbefales at supplere med samtaleterapi, trinarbejde eller lignende tiltag undervejs i behandlingen.

Ring eller skriv og få en uforpligtende samtale om lige netop din situation.

 

 

 

En kommentar til “Slip trangen, læg afhængigheden bag dig, og få nye sunde vaner som en ekstra bonus

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close